Termikgatan 45A

Termikgatan 45A

Slutpris

1 600 000 kr


Södra Ladugårdsängen— Örebro

Termikgatan 45A


Slutpris
1 600 000 kr

Södra Ladugårdsängen— Örebro

Balkong i söderläge, högt upp i huset!

Endast bokade visningar, här av dig till ansvarig mäklare för att boka en tid!

Välkommen till en nyproducerad 2 rok om 51m² högt upp i huset medmycket ljusinsläpp och utsikt över golfbanan!

Här bor du i en smart planerad lägenhet med genomgående parkettgolv och vitmålade väggar. Ett fantastiskt läge med en månadsavgift på 3124:-/mån inkl. värme, vatten, internet, ip-telefoni och TV (basutbud). Hallen erbjuder gott om plats för förvaring med naturlig avhängninsyta samt två garderober. Ett modernt kök av märket Ballingslöv och utrustning i form av induktionshäll, varmluftsugn, inbyggd micro, fläktkåpa, kombinerad kyl/frys och bänkskiva i svart granit. Sovrummet har gott om plats för dubbelsäng och innefattar garderober. Vardagsrummet erbjuder öppen planlösning mot kök och i det helkaklade badrummet finns dusch med praktiska glasväggar, en tvättavdelning med tvättmaskin, tumlare och arbetsbänk, handdukstork, kommod med tvättställ, väggskåp samt wc. Genom smart planerade fönsterplaceringar ger lägenheten fantastiskt ljusinsläpp i samtliga rum och en härlig balkong i söderläge med utsikt mot Gustavsviks omtyckta golfbana!

Föreningen har 39 garageplatser i källarplan med direktanslutning från hiss upp till lägenheten. I källarplan finner du även cykelförråd och ett lägenhetsförråd om ca: 1,5-2,5 m². Med Termikggatan som adress bor du i närhet av Universitet, 18-håls golfbana, badhuset Gustavsvik och två stora mataffärer - Coop och Ica Maxi. Du kan enkelt ta dig upp på stan med både cykel och bil. I närheten finns även dagis och skola. Ett perfekt boende för dig som önskar närhet till det mesta, yteffektiva planlösning och ett billigt nyproducerat boende!


Boarea
51 kvm
Avgift
3 124 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2021-04-13

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Termikgatan såldes av oss 2021-04-13. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Termikgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.