Trumpetaregatan 11A / Rosta / Örebro

Balkong i väster!

Slutpris
1 295 000 kr
Boarea
57 kvm
Avgift
3 779 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-12-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Trumpetaregatan såldes av oss 2018-12-21. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Trumpetaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rosta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

ENDAST BOKADE VISNINGAR

Söker du en mysig och optimalt planerad tvåa med balkong i väster? Välkommen hit!
Denna bostad har ett superfint läge precis vid Svartån! Från balkongen är det utsikt över både gården samt mot promenadstråket längst med ån.

Här bor man med ett lugnt och naturnära läge. Endast ca 1,5 km till citykärnan samt cykelavstånd till Universitetet. I området finns det mataffär, restaurang, frisör och busshållplats m.m. Kort promenadväg till Södra tågstationen (ca 850 m) för dig som pendlar. I närheten finns fina naturområden med motionsspår så som Hästhagen och Karlslundsskogen.

Bostadsrättsföreningen är mycket stabil och välskött! I avgiften ingår det allra mesta; värme, vatten, tv, bredband (Telia 100 Mbit/s), ip-telefoni och till och med hushållsel!
Föreningen har utfört stambyte (90-tal), renoverat fasaden (2004), bytt till s k säkerhetsdörrar (2007-2008), bytt till nya fönster (2014) och renoverat balkongerna (2014-2015). Det finns flera gemensamhetsutrymmen, tvättstuga, grovtvättstuga, cykelförråd, träningsrum, hobbyrum, samlingslokal med övernattningsmöjligheter och soprum med sopsortering. Föreningen har gjort i ordning en fin grillplats på gården med sittplatser (2013). I närområdet finns även ett utegym.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration