Trumpetaregatan 13 D

Trumpetaregatan 13 D

Slutpris

1 800 000 kr


Rosta— Örebro

Trumpetaregatan 13 D


Slutpris
1 800 000 kr

Rosta— Örebro

Gavellägenhet med direkt åläge! På våning 2 finns denna mysiga trea med lugnt och insynsskyddat läge. Lägenheten har fönster åt tre håll vilken gör att planlösningen blir mycket trivsam. Välkomnande och möblerbar hall som har ingång till de två sovrummen där fina nyinlagda trägolv finns och fin utsikt mot ån, klädkammare med plats för mycket förvaring, stort vardagsrum med utgång till den härliga balkongen som ligger precis vid ån och kök med plats för matbord. Alla ytskikt inkl. väggar, tak, dörrar, element m.m. är nymålade (sommaren 2018). Nya golvlister, dörrfoder, handtag och trösklar etc.


Här bor man med ett lugnt och naturnära läge. Endast ca 1,5 km till citykärnan samt cykelavstånd till Universitetet. I området finns det mataffär, restaurang, frisör och busshållplats m.m. Kort promenadväg till Södra tågstationen (ca 850 m) för dig som pendlar. I närheten finns fina naturområden med motionsspår så som Hästhagen och Karlslundsskogen.

Bostadsrättsföreningen är mycket stabil och välskött! I avgiften ingår det allra mesta; värme, vatten, tv, bredband (Telia 100 Mbit/s), ip-telefoni och till och med hushållsel!
Föreningen har utfört stambyte (90-tal), renoverat fasaden (2004), bytt till s k säkerhetsdörrar (2007-2008), bytt till nya fönster (2014) och renoverat balkongerna (2014-2015). Det finns flera gemensamhetsutrymmen, tvättstuga, grovtvättstuga, cykelförråd, träningsrum, hobbyrum, bibliotek, samlingslokal med övernattningsmöjligheter och soprum med sopsortering. Föreningen har gjort i ordning en fin grillplats på gården med sittplatser (2013). I närområdet finns även ett utegym.

Denna lägenhet behöver upplevas på plats så välkommen att höra av dig för visningstid.


Boarea
70 kvm
Avgift
4 503 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-01-16

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Trumpetaregatan såldes av oss 2019-01-16. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Trumpetaregatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.