Trumpetaregatan 15 A / Rosta / Örebro

Fantastiskt balkongläge, syd-/västläge med utsikt över Svartån och villaområde!

Slutpris
1 550 000 kr
Boarea
55,5 kvm
Avgift
3 694 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-06-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Trumpetaregatan såldes av oss 2019-06-07. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Trumpetaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rosta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning! Endast bokade visningar, ej öppen visning.

Fantastiskt fint läge allra längst ner i området med utsikt över Svartån och villaområde. Vån 3 av 3. Balkongen ligger i syd-/västläge, vilket ger gott om soltimmar på eftermiddag och kväll. Ljust och fint kök med matrum alldeles intill. Luftig känsla tack vare högt i tak samt öppet mellan hall och vardagsrum och vidare till matrum. I månadsavgiften ingår det allra mesta; värme, vatten, tv, bredband, ip-telefoni OCH hushållsel! Mycket bra förvaring med klädkammare och gott om garderober. Det tillhör även ett stort vindsförråd och ett källarförråd. Helkaklat badrum med dusch och liten tvättmaskin. Föreningen har utfört många stora renoveringar, så som stambyte (ca 1993), ny fasad (2004), säkerhetsdörrar (2007-2008) och nya fönster (2014). I föreningen finns tvättstuga, grovtvättstuga, cykelförråd, träningsrum, hobbyrum, samlingslokal med övernattningsmöjligheter och soprum med sopsortering. Föreningen har även grillplats på gården. I området finns ett fint utegym. Riktigt trevligt läge precis vid Svartån, men ändå med kort gångavstånd till city!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration