Trumpetaregatan 11 A

Trumpetaregatan 11 A

Slutpris

1 385 000 kr


Rosta— Örebro

Trumpetaregatan 11 A


Slutpris
1 385 000 kr

Rosta— Örebro

Mysigt läge längs med Svartån. Låg månadsavgift och hushållselen ingår!

Hemtrevlig tvåa i mycket stabil förening, perfekt för singelhushåll eller par. Här ingår något så ovanligt som hushållsel i månadsavgiften! I månadsavgiften ingår både värme, vatten, hushållsel, tv och 100 Mbit/s bredband. Balkong i syd-/västläge med gott om soltimmar. Utsikt mot innergård och Svartån. Mycket bra förvaring i form av två rejäla skjutdörrsgarderober, en inbyggd garderob och ett källarförråd som tillhör lägenheten. Välskött och aktiv förening som jobbar riktigt bra med löpande underhåll och renoveringar. Föreningen har bland annat utfört stambyte (90-talet), ny fasad (2004), säkerhetsdörrar (2007-2008), fönster (2014), renovering av balkonger (2014-2015) och underhåll/relining av avloppsrören (2022). Föreningen äger marken och är mycket ekonomiskt stabil med en belåning på endast ca 1 700 kr/kvm.

I föreningen finns flera fina gemensamma utrymmen, så som tvättstuga, grovtvättstuga, cykelförråd, träningsrum, hobbyrum, samlingslokal med övernattningsmöjligheter och soprum med sopsortering. Föreningen har även grillplats på gården. I närområdet finns ett fint utegym. Här bor du granne med Svartån och har flera trevliga promenadstråk att tillgå. Lagom gångavstånd till city och med cykel är du där på ett kick! Kort promenadväg till Södra tågstationen (ca 850 m) för dig som pendlar. Det går även snabbt och enkelt att ta sig ut på E18/E20 för dig som pendlar med bil.

Varmt välkommen att boka in dig på visning!


Boarea
50.5 kvm
Avgift
3 655 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-11-08

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Trumpetaregatan såldes av oss 2022-11-08. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Trumpetaregatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.