Ullavigatan 3 / Centralt Väster/Holmen / Örebro

Stor Stadsvilla!

Slutpris
5 300 000 kr
Boarea/biarea
180/130 kvm
Driftkostnad
39 800 kr/år
Tomtarea
402 kvm
Rum
8 rum (5 sovrum)
Såld
2017-03-22
Bostaden är såld!

Denna villa på Ullavigatan såldes av oss 2017-03-22. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Ullavigatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt Väster/Holmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Ullavigatan 3 och en representativ stadsvilla belägen på friköpt tomt och på återvändsgata, centralt väster. Här erbjuds du som köpare ett rymligt boende i denna 1½-plansvilla med inredd vind samt stor källare och en boyta på ca 180 kvm fördelat på 8 rok varav hela 5 sovrum. Många äldre detaljer finns bevarade så som t.ex fiskbensparkett, spegeldörrar samt den vackra stentrappen som leder upp till övre plan. Som köpare får du mervärden i form utav bl.a bergvärme som bidrar till låg uppvärmningskostnad, fiber, garage, inglasat uterum samt soldäck i söderläge. Fin trädgårdstomt med gamla fruktträd. Nära till förskola,skola samt promenadavstånd upp till city. OBS att detta är ett kommande objekt och kontakta mäklaren för mer info!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration