Sök Meny
Såld

Örebro - Centralt Väster/Holmen / Ullavigatan 3

Stor Stadsvilla!

Välkommen till Ullavigatan 3 och en representativ stadsvilla belägen på friköpt tomt och på återvändsgata, centralt väster. Här erbjuds du som köpare ett rymligt boende i denna 1½-plansvilla med inredd vind samt stor källare och en boyta på ca 180 kvm fördelat på 8 rok varav hela 5 sovrum. Många äldre detaljer finns bevarade så som t.ex fiskbensparkett, spegeldörrar samt den vackra stentrappen som leder upp till övre plan. Som köpare får du mervärden i form utav bl.a bergvärme som bidrar till låg uppvärmningskostnad, fiber, garage, inglasat uterum samt soldäck i söderläge. Fin trädgårdstomt med gamla fruktträd. Nära till förskola,skola samt promenadavstånd upp till city. OBS att detta är ett kommande objekt och kontakta mäklaren för mer info!

Sponsrade länkar
Örebro / Centralt Väster/Holmen
Ullavigatan 3
Slutpris: 5 300 000 kr
Boarea/biarea: 180/130 kvm
Driftkostnad: 39 800 kr/år
Tomtarea: 402 kvm
Rum: 8 rum, varav 5 är sovrum
Såld: 2017-03-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Ullavigatan