Ullavigatan 32 B / Centralt väster / Örebro

Smart planerad liten lägenhet med balkong i söderläge!

Slutpris
995 000 kr
Boarea
41,5 kvm
Avgift
3 722 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-03-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ullavigatan såldes av oss 2019-03-14. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Ullavigatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt väster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning! Endast bokade visningar, ej öppen visning.

Mysig och smart planerad lägenhet med balkong i söderläge. Trevlig planlösning med kök som har plats för matbord och stolar. Ett rymligt vardagsrum med utgång till balkong. Föreningen byggde ut balkongerna under åren 2016-2017. Litet sovrum med plats för en 160 cm-säng och garderober. Fint skick med väggar och golv renoverade 2012 i samtliga rum utom badrum. Spis och kyl/frys från 2012. Föreningen bytte ytterdörrar till s k säkerhetsdörrar år 2013. Takhöjd 2,65 m. I månadsavgiften ingår det allra mesta; värme, vatten, kabel-tv, bredband, ip-telefoni och bostadsrättstillägg. Centralt läge med endast 5-10 min cykelavstånd till city. Det är 5,5 km till Universitetet, med mycket bra cykelvägar och bra bussförbindelse. I närområdet finns bland annat parker, mataffärer, caféer, butiker och pizzerior.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration