Ullavigatan 31 C / Väster / Örebro

Nyrenoverad 3:a högst upp med balkong i soligt söderläge!

Slutpris
1 295 000 kr
Boarea
56 kvm
Avgift
4 144 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-11-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ullavigatan såldes av oss 2019-11-29. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Ullavigatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Väster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns möjligheten att flytta in i denna omgjorda 3:a högst upp i huset som totalrenoverades under 2019. Lägenheten är belägen på våning 3 med insynsskyddad balkong i soligt söderläge. Lägenheten är totalrenoverad under 2019 med bl a nytt duschrum, renoverat kök och ytskikt golv, väggar, tak med spotlights i taket. Förvaring i skjutgarderober i det ena sovrummet samt följer ett vindsförråd till lägenheten. I föreningen finns gemensamma utrymmen såsom tvättstuga, cykelförråd, bastu, hobbyrum och motionsrum.

Alldeles i närheten ligger Tegnérlunden som rustades upp 2014. Då ordnades ny lekplats, högre pulkabacke, flera sittplatser, renovering av plaskdamm, nya boulebanor och grillplatser mm. Lugnt område med blandad bebyggelse med både större bostadshus och stadsvillor. Nära till mataffär, restauranger/caféer, blomaffär och goda busskommunikationer till Universitetet. 10 min cykelavstånd till city och endast 5 min till resecentrum.

Varmt välkommen på visning

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.