Ulsavilagatan 19 C

Ulsavilagatan 19 C

Slutpris

2 650 000 kr


Norra Ormesta— Örebro

Ulsavilagatan 19 C


Slutpris
2 650 000 kr

Norra Ormesta— Örebro

Hemtrevligt och välplanerat radhus!

Välkomna på visning av Ulsavilagatan 19C
I barnvänliga Ormesta ligger detta hemtrevliga och välplanerade brf-radhus. Här erbjuds altan och trädgård i soligt syd-/västläge! Smakfullt kök, modern öppen planlösning mellan matplats och vardagsrum - där stora fönsterpartier ger ett härligt ljusinsläpp. På övervåningen finns tre bra sovrum och mysigt allrum med plats för lek och mys, som även går att göra om till ett extra sovrum om så önskas. Bostaden har två helkaklade fina badrum med golvvärme och spotlights samt eget klädvårdsrum. Parkeringsplats samt förråd finns precis intill huset.

Naturskönt och lantligt läge, endast ca 3,5 km till city. Till Universitetet och stora mataffärer är det endast ca 2,5 km. Alldeles runt knuten ligger Oset naturreservat, med fantastiskt fina promenadstråk samt picknick- och grillplatser. Lite längre bort ligger Rynningeviken med restaurangen Naturens hus samt perfekta skridskomöjligheter vintertid. I närområdet finns förskolor, skolor och friidrottshallen Tybblelundshallen. I mitten av området finns en stor park på ca 2 000 kvm med olika lekytor, grönytor och en fotbollsplan med konstgräs.

Detta fina radhus har allt du kan önska dig - Missa inte chansen!


Boarea
112.8 kvm
Avgift
4 566 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-10-06

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.