Vallare Walls gata 5 / Rynningeåsen / Örebro

Stor inglasad balkong i söderläge, helt utan insyn!

Slutpris
2 000 000 kr
Boarea
84 kvm
Avgift
4 857 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2018-04-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vallare Walls Gata såldes av oss 2018-04-27. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Vallare Walls Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rynningeåsen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en ljus trea med mycket bra läge i området Rynningeåsen. Bostadsområdet har utvecklats till ett lugnt och populärt område för äldre, yngre och barnfamiljer. Här bor du i direkt anslutning till Rynningevikens härliga natur- och friluftsområde samt elljusspåret Vena-Lillåspåret. I området finns flera förskolor, skola och gott om lekplatser. Knappt 2 km till city med bra gång- och cykelvägar. Endast 1,5 km till USÖ och Centralstation. Nära påfart/avfart E18, perfekt för dig som pendlar med bil. Cykelavstånd till Universitet. Gångavstånd till mataffärer.

Lägenheten ligger högst upp i huset; vån 3 av 3, hiss finns. Stor inglasad balkong i söderläge. Utsikt över villaområdet nedanför, ingen insyn alls! Halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar rymd i lägenheten. Ett större och ett mindre sovrum, det lilla passar även bra som kontor/gästrum. Helkaklat badrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten är utrustad med luftventilation som kyler luften varma sommardagar. Förrådet är placerat i markplan precis intill hissen. I den här relativt nybyggda föreningen (2015) finns det både gemensam tvättstuga och samlingslokal med övernattningsmöjligheter.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration