Vallare Walls Gata 9 / Rynningeåsen / Örebro

Rymlig 2,5:a med inglasad balkong i västerläge!

Slutpris
1 880 000 kr
Boarea
76 kvm
Avgift
4 470 kr/mån
Rum
2,5 rum (1-2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2019-04-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vallare Walls Gata såldes av oss 2019-04-12. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Vallare Walls Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rynningeåsen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en ljus gavel trea med mycket bra läge i området Rynningeåsen. Lägenheten ligger på våning 2 av 3 (hiss finns). Mycket ljusinsläpp pga. gavelläget och stor inglasad balkong i västerläge. Utsikt över innergården nedanför, ingen insyn alls! Halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar rymd i lägenheten. Lägenheten har gjorts om från en 3 rok till en 2,5 då ett sovrum tagits bort för ett större vardagsrum. För den som önskar att ha ett extra sovrum finns det möjlighet till det. Helkaklat badrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. I den här relativt nybyggda föreningen (2015) finns det både gemensam tvättstuga och samlingslokal med övernattningsmöjligheter.

Bostadsområdet har utvecklats till ett lugnt och populärt område för äldre, yngre och barnfamiljer. Här bor du i direkt anslutning till Rynningevikens härliga natur- och friluftsområde samt elljusspåret Vena-Lillåspåret. I området finns flera förskolor, skola och gott om lekplatser. Knappt 2 km till city med bra gång- och cykelvägar. Endast 1,5 km till USÖ och Centralstation. Nära påfart/avfart E18, perfekt för dig som pendlar med bil. Cykelavstånd till Universitet. Gångavstånd till mataffärer.

Välkommen med din anmälan till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration