Västra Nobelgatan 32 / Centralt väster / Örebro

Mysig fyra med inglasad balkong med kvällssol

Slutpris
1 075 000 kr
Boarea
91 kvm
Avgift
6 694 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2016-11-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Västra Nobelgatan såldes av oss 2016-11-04. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Västra Nobelgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt väster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mysig och rymlig lägenhet med centralt läge. 4 rok, varav 3 sovrum. Ett helkaklat badrum med golvvärme och en separat wc (totalrenoverad 2014). I anslutning till köket ligger ett trevligt matrum med burspråk och fönster mot innergården. Inglasad balkong i nord-/västläge med kvällssol. Förening med god ekonomi, månadsavgiften har inte höjts på flera år. Centralt, men ändå lugnt tack vare extra isolerade fönster. Nära till både Järnvägsstation/Resecentrum (1 km) och påfart/avfart på motorvägen - perfekt för dig som pendlar! Endast 10 min cykelavstånd till city med shopping, restauranger, bibliotek, uteliv, idrottsevenemang osv. Alldeles i närheten finns busshållplats, Trängens idrottsplats, förskola, skola, vårdcentral och flera mataffärer.

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration