Sök Meny
Såld

Örebro - Centralt väster / Västra Nobelgatan 32

Mysig fyra med inglasad balkong med kvällssol

Mysig och rymlig lägenhet med centralt läge. 4 rok, varav 3 sovrum. Ett helkaklat badrum med golvvärme och en separat wc (totalrenoverad 2014). I anslutning till köket ligger ett trevligt matrum med burspråk och fönster mot innergården. Inglasad balkong i nord-/västläge med kvällssol. Förening med god ekonomi, månadsavgiften har inte höjts på flera år. Centralt, men ändå lugnt tack vare extra isolerade fönster. Nära till både Järnvägsstation/Resecentrum (1 km) och påfart/avfart på motorvägen - perfekt för dig som pendlar! Endast 10 min cykelavstånd till city med shopping, restauranger, bibliotek, uteliv, idrottsevenemang osv. Alldeles i närheten finns busshållplats, Trängens idrottsplats, förskola, skola, vårdcentral och flera mataffärer.

Sponsrade länkar
Örebro / Centralt väster
Västra Nobelgatan 32
Slutpris: 1 075 000 kr
Boarea: 91 kvm
Avgift: 6 694 kr/mån
Driftkostnad: 400 kr/mån
Rum: 4 rum, varav 3 är sovrum
Våning: 1 (0,5 tr)
Såld: 2016-11-04
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Västra Nobelgatan
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!