Västra Nobelgatan 12 / Centralt väster / Örebro

Stor och välplanerad trerumslägenhet högst upp i huset med attraktivt läge!

Slutpris
1 425 000 kr
Boarea
89,5 kvm
Avgift
5 036 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-03-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Västra Nobelgatan såldes av oss 2019-03-26. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Västra Nobelgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt väster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till en stor och ljus trea på Västra Nobelgatan 12, full av charm. Här i denna trea finns nu chansen att skapa just ditt hem. Lägenheten är stor, välplanerad, ljus och är belägen högst upp i huset (hiss finns). Välbevarad lägenhet med full av omsorg med två sovrum och stort vardagsrum med mycket ljusinsläpp. Inglasad balkong mot innergården finnes!

Måran 2 i Örebro är en stabil förening med god ekonomi som bland annat tillhandahåller tvättstuga, övernattningslägenhet, bastu, garage, carport, p-platser (sep. kö) och en vacker innergård. I månadsavgiften om 5036 kronor ingår kallvatten, kabel-TV (grundutbud), bredband och bostadsrättstillägg.

I hjärtat av väster bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutiker, tågstation och centrum. Centrum ligger runt hörnet, centralstationen en kortare promenad bort och sjukhuset når du enkelt på cykel eller via kollektivtrafik. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

Varmt välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration