Västra Nobelgatan 12

Västra Nobelgatan 12

Slutpris

1 575 000 kr


Centralt väster— Örebro

Västra Nobelgatan 12


Slutpris
1 575 000 kr

Centralt väster— Örebro

Stor tvåa med fantastisk terrass i söderläge! Kök och badrum totalrenoverade 2015 & 2022!

Välkommen till en mycket välskött och stor tvåa med flera fina fördelar! Lägenheten ligger i markplan i ett hus som höjer sig högt över gatunivå åt ena hållet och i marknivå åt andra hållet. Det här ger dig en fantastisk terrass i söderläge utan insyn! Du får sol hela dagen och grönska med buskar som omgärdar terrassen. Åt andra hållet, mot innergården, får du ett litet inglasat uterum. Perfekt för myskvällar på såväl vår, sommar som höst!

Byggåret i slutet av 80-talet påminner oss återigen om de rejäla bostadsytor och lättmöblerade rum som var standard på den tiden. Den här tvåan är hela 74 kvm stor och kan enkelt delas av till en trea för den som önskar. Köket är totalrenoverat år 2015 och badrummet år 2022. Det här är ett bekvämt boende. Den närmsta tvättstugan ligger bara åtta steg från ytterdörren, i markplan i samma trapphus. Det geografiska läget i stan är också bekvämt! Om du ska ta tåget till jobb eller en vän kan du lämna både cykel och bil hemma. Det tar fem min att promenera till Centralstationen. Är du en av många som nyligen har börjat jobba i det stora nybyggda affärsområdet kring Citypassagen och Rättscentrum? Allt som behövs är en kort promenad under Nobeltunneln och sedan är du framme.

Stabil HSB-förening med god ekonomi. Föreningen äger marken. Det här är en av få bostadsrättsföreningar, med centralt läge, som har en så stor innergård. Gården ligger fint inbäddad innanför bostadshusen och här finns både stora grönytor, träd och buskar, lekplats, grillplats, sittplatser och den karaktäristiska flaggstången. I föreningen finns även flera tvättstugor, grovtvättstuga, barnvagns- och rullatorförråd, bastu, gym, cykelförråd och samlingslokal med övernattningsmöjligheter. Om du hyr garageplats i föreningens garage kan du smidigt ta hissen hela vägen ner till garaget.

Historisk kuriosa: Samma år som de boende i brf Måran 2 fick flytta in för allra första gången, år 1988, var bakmaskinen årets julklapp och Tjejvasan arrangerades för allra första gången!


Boarea
74 kvm
Avgift
4 263 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-04-07

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Västra Nobelgatan såldes av oss 2023-04-07. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Västra Nobelgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.