Sök Meny
Såld

Örebro - Hovsta / Vetevägen 61

Renoverad (2014-2016) tvåa med balkong och uteplats. Garage ingår!

Välkommen till en fantastiskt fin och välskött tvåa på vån 2 av 2 på populära Vetevägen i Hovsta. Egen ingång och sedan en trappa upp. Stabil och välskött förening. Lägenheten har genomgått renovering av samtliga rum 2014-2016. Badrummet totalrenoverades 2016. Samtliga tak målade 2016. Väggar och golv i samtliga rum från 2014-2016. Äldre köksluckor (målade 2016), och något äldre vitvaror. Balkong i underbart västerläge, utsikt över grönområde och träd. Stenlagd uteplats på framsidan i österläge. Förråd finns på framsidan vid entrén. Garage med portöppnare ingår i månadsavgiften. Det är dessutom fri parkering i området. Mycket lugnt och barnvänligt område med bilfri väg till skola (Hovsta skolan 1-6). I Hovsta finns fyra kommunala förskolor, minilivs och pizzeria. Endast 50 m till busshållplats (stadsbuss). Bra cykelvägar till Lillån och Örebro city, 9 km till city. Nära till motionsspår, fotbollsplaner, lekplatser, Kårsta 18-håls golfbana och sjön Lången.

Sponsrade länkar
Örebro / Hovsta
Vetevägen 61
Slutpris: 1 210 000 kr
Boarea: 66 kvm
Avgift: 3 361 kr/mån
Driftkostnad: 1 000 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-03-31
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Vetevägen