Sök Meny
Såld

Örebro - Hovsta / Vetevägen 61

Renoverad (2014-2016) tvåa med balkong och uteplats. Garage ingår!

Välkommen till en fantastiskt fin och välskött tvåa på vån 2 av 2 på populära Vetevägen i Hovsta. Egen ingång och sedan en trappa upp. Stabil och välskött förening. Lägenheten har genomgått renovering av samtliga rum 2014-2016. Badrummet totalrenoverades 2016. Samtliga tak målade 2016. Väggar och golv i samtliga rum från 2014-2016. Äldre köksluckor (målade 2016), och något äldre vitvaror. Balkong i underbart västerläge, utsikt över grönområde och träd. Stenlagd uteplats på framsidan i österläge. Förråd finns på framsidan vid entrén. Garage med portöppnare ingår i månadsavgiften. Det är dessutom fri parkering i området. Mycket lugnt och barnvänligt område med bilfri väg till skola (Hovsta skolan 1-6). I Hovsta finns fyra kommunala förskolor, minilivs och pizzeria. Endast 50 m till busshållplats (stadsbuss). Bra cykelvägar till Lillån och Örebro city, 9 km till city. Nära till motionsspår, fotbollsplaner, lekplatser, Kårsta 18-håls golfbana och sjön Lången.

Sponsrade länkar
Örebro / Hovsta
Vetevägen 61
Slutpris: 1 210 000 kr
Boarea: 66 kvm
Avgift: 3 361 kr/mån
Driftkostnad: 1 000 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 är sovrum
Våning: 2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-03-31
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Vetevägen
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.