Vetevägen 30 / Hovsta / Örebro

Granne med skogsdunge och uteplats i söderläge!

Slutpris
2 000 000 kr
Boarea
125 kvm
Avgift
5 603 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2018-10-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vetevägen såldes av oss 2018-10-18. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Vetevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hovsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett fantastiskt fint läge i området ligger detta familjevänliga och hemtrevliga radhus. Uteplats och trädgård på baksidan i söderläge. Trädgården angränsar till en dunge, ingen insyn! Det finns även en uteplats på framsidan, med perfekt utsikt över lekplatsen på gården. Köket är renoverat 2004, med dubbla integrerade kyl/frys samt inbyggd ugn och mikro. Båda badrummen har nyligen renoverats, på bottenplan 2017/2018 och på övre plan 2018. Fyra sovrum, varav ett på bottenplan och tre på övre plan. Utvändigt finns ett förråd och en redskapsbod. Till bostaden ingår ett garage. Det är dessutom fri parkering i området. Välskött, ekonomiskt stabil och omtyckt förening som dessutom godkänner friköpning av bostadsrätterna. Telia Fiber finns indraget och från och med hösten 2018 ingår, förutom tv, även bredband i månadsavgiften. Totalt ingår kallvatten, tv, bredband, ip-telefoni, garage, parkering, sophantering och bostadsrättstillägg i avgiften.

I närområdet finns flera lekplatser, fotbollsplaner, motionsspår och skog. I föreningen finns även en samlingslokal som medlemmarna får låna. Från bostaden är det bilfri gångväg till skola (F-6) och Idrottsföreningens klubbstuga. I Hovsta finns fyra kommunala förskolor, minilivs och pizzeria. Bra cykelväg som är separerad från biltrafik till Lillån (5 km) och Örebro city (9 km). Kort promenad till busshållplats (stadsbuss). Nära till Kårsta 18-håls golfbana, sjön Lången, bygghandel och återvinningscentral.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration