Björstorp 194

Björstorp 194


Björstorp— Vretstorp— Hallsberg

Björstorp 194



Björstorp— Vretstorp— Hallsberg

Fritt läge med öppna vyer ut över omgivningarna. Verkstad med högportar och gjuten platta

Välkommen till Björstorp 194!

Bland öppna sädesfält på grönskande landsbygd detta vackra hus beläget. Generösa ytor omger huset med erbjuder plats för dina drömmars trädgård, där grönsaker och frukter kan odlas. Om ni önskar en pool finns utan problem även plats för det eller varför inte stycka av tomten till en kommande granne. Huset i sig har en fin planlösning som passar för umgänge och härliga hemmakvällar sommar som vinter. Nedre plan erbjuder bland annat vardagsrum, matsal och kök och övervåningen tre sovrum i olika storlekar och ett rymligt vardagsrum. Här bjuds också flera fina detaljer såsom trägolv och spegeldörrar i original. Det finns hela tre eldstäder som bidrar med en härlig värme och stor mysfaktor. Den inglasade altanen ger utrymme för härligt sommarhäng oavsett väder. Magasinsbyggnaden erbjuder en dubbelgarage/verkstad med höga portar. På övervåningen finns förvaringsloft, ett gästrum och nedre delen kan inredas efter behov med kök eller varför inte en spaavdelning. Uthuslänga med virkesförråd och vedbod. Stor carport med plåttak och framdragen el.
Huset är uppvärmt med luft/luftvärmepump, direktverkande el och tre eldstäder. Vatten genom egen borrad brunn. Avlopp i form av sluten tank till WC, 2-kammarbrunn till BDT. Fiberindragning är beställd av säljaren, grävningen är påbörjad i området och förväntas vara installerat hösten 2022.
Vretstorp erbjuder både skola och förskola, välsorterad mataffär samt pizzeria. Invid skolan finns en stor idrottsplats, pumptrack och utegym. I Vretstorpsparken ordnas olika event under året och kring parkområdet finns uppskattade elljusspår. Vackra omgivningar och joggingstråk kring sjön Gallaberget. Här bor du med närhet till Askersund vid Vätterns strand, Laxå med Tivedens vackra natur samt Hallsberg med goda kommunikationer till hela landet. Du når resten av världen via Örebro flygplats.

Fastigheten säljs med friskrivningsklausul


Boarea/biarea
123/5 kvm
Driftkostnad
35 574 kr/år
Tomtarea
3 490 kvm
Rum
4 rum (1-3 sovrum)
Såld
2022-06-19

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Björstorp såldes av oss 2022-06-19. Se alla våra försäljningar i Vretstorp samt även på Björstorp.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.