Nyköpingsvägen 34D

Nyköpingsvägen 34D

Slutpris

3 075 000 kr


Åby— Norrköping

Nyköpingsvägen 34D


Slutpris
3 075 000 kr

Åby— Norrköping

Lantlig husdröm!

Varmt välkomna till otroligt charmiga Vigbylund!

Här ges nu en sällsynt chans att förvärva ett charmigt hus med detaljer från förr. Här möts man av fina trägolv, fungerande vedspis, två kakelugnar och en natur utanför dörren som slår det mesta.

Med all sin charm bevarad så har huset fått ett lyft de senaste åren via nytt tak, fönster och målning av fasad. Här har det även tillkommit en extra byggnad på tomten som idag fungerar som gästhus. Här finner ni ett sovrum, ett förrådsrum, ett kök av mindre karaktär samt badrum med toalett och dusch som är renoverat år 2014. I huvudbyggnaden är två sovrum belagda på övervåningen och det fantastiska köket som går i lantlig stil ligger på entrévåningen med direkt access via egen ingång.

Med blick mot Bråviken, en grönskande trädgård och ett hus med otrolig karaktär så har man möjlighet att sätta sin egen prägel på sitt nya hem. Det stora träddäcket som ligger vid husknuten har ett fantastiskt solläge som sträcker sig hela eftermiddagen och kväll.

På Vigbylund bor ni avskilt med skog och fält som utsikt från huset samtidigt som ni når Åby och dess affärer och skolor på bara några minuter.

Varmt välkomna att boka visning!


Boarea
89 kvm
Driftkostnad
24 031 kr/år
Tomtarea
1 219 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2021-11-03

Mäklarhuset Norrköping

Denna villa på Nyköpingsvägen såldes av oss 2021-11-03. Se alla våra försäljningar i Åby samt även på Nyköpingsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.