Kvisten

Kvisten

Slutpris

875 000 kr


Åtvidaberg

Kvisten


Slutpris
875 000 kr

Åtvidaberg

Låt fantasin flöda i lantlig idyll!

Välkommen till Långserum Kvisten!
Här finner ni en lantlig idyll i lummig miljö, endast 400 meter från närmaste sjö. Fastigheten består av ett mysigt bostadshus med en härlig trädgård för odlingar samt hela nio stycken olika sorters bodar, magasin, hönshus, ladugård och jordkällare. Här finns ytorna och möjligheterna för mängder av saker, både att ha mindre boskap, Bed & Breakfast eller bara en egen oas att njuta i.
Bostadshuset är uppfört i två plan där entréplan inrymmer ett vardagsrum med en vacker kakelugn, duschrum med wc och tvättmaskin, kök i vackra färger samt en tillbyggd matsalsdel. Övre plan inrymmer goda förvaringsutrymmen, ett trevligt sovrum med plats för två sängar och ett stort allrum med sovalkov och vackra ljusinsläpp som ger en naturnära och rofylld känsla.

I Långserum bor ni i en trivsam by med ursprung från 1700-talet som tagen ur en Astrid Lindgren-saga. Här finns närmsta sjö (Lången) endast några hundra meter bort samt cirka en kilometer till sjön Yxningen. Åtvidaberg nås med cirka 30 minuters bilfärd och Linköping finns cirka 1 timme bort.
Varmt välkommen på visning!


Boarea
96 kvm
Driftkostnad
30 568 kr/år
Tomtarea
17 173 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2019-09-30

Mäklarhuset Linköping

Denna villa på Kvisten såldes av oss 2019-09-30. Se alla våra försäljningar i Åtvidaberg samt även på Kvisten.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.