Sök Meny
Såld

MOTALA / Borensberg / Holstens väg 14

Högt belägen familjevilla på hörntomt gränsande mot grönområde

Välkommen till en trevlig och välskött familjevilla i lugna och natursköna Borensberg. Holstens väg 14 är högt beläget på hörntomt med härlig utsikt över grannskapet. Här finns en rymlig familjevilla med hela fyra sovrum och sköna sällskapsytor på boplanen, dessutom finns gott om plats i hel källare. Entréplanet erbjuder öppen planlösning mellan hall, matplats, kök och vardagsrum, där det senare finns en halv trappa ned. Från vardagsrummet finns utgång till uterum med access till uteplats och trädgård. Större delen av interiören är renoverad mellan 2009-2013, bland annat kök, tvättstuga samt våtutrymmen. Stor hörntomt med prunkande grönska och plats för barnens lek, möjlighet till egna odlingar för den trädgårdsintresserade. Tomten angränsar på baksidan mot grönområde vilket ger en grönskande inramning till fastigheten. I samhället finns ett bra utbud av närservice med bland annat banker, restauranger och matbutik m m.

Sponsrade länkar
MOTALA / Borensberg
Holstens väg 14
Slutpris: 2 260 000 kr
Boarea/biarea: 90/148 kvm
Driftkostnad: 46 736 kr/år
Tomtarea: 1 056 kvm
Rum: 6 rum (4 sovrum)
Såld: 2017-08-23
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Östergötland / Borensberg / Holstens Väg