Holstens väg 14 / Borensberg / MOTALA

Högt belägen familjevilla på hörntomt gränsande mot grönområde

Slutpris
2 260 000 kr
Boarea/biarea
90/148 kvm
Driftkostnad
46 736 kr/år
Tomtarea
1 056 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2017-08-23
Bostaden är såld!

Denna villa på Holstens Väg såldes av oss 2017-08-23. Se alla våra försäljningar i Borensberg samt även på Holstens Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Holstens Väg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en trevlig och välskött familjevilla i lugna och natursköna Borensberg. Holstens väg 14 är högt beläget på hörntomt med härlig utsikt över grannskapet. Här finns en rymlig familjevilla med hela fyra sovrum och sköna sällskapsytor på boplanen, dessutom finns gott om plats i hel källare. Entréplanet erbjuder öppen planlösning mellan hall, matplats, kök och vardagsrum, där det senare finns en halv trappa ned. Från vardagsrummet finns utgång till uterum med access till uteplats och trädgård. Större delen av interiören är renoverad mellan 2009-2013, bland annat kök, tvättstuga samt våtutrymmen. Stor hörntomt med prunkande grönska och plats för barnens lek, möjlighet till egna odlingar för den trädgårdsintresserade. Tomten angränsar på baksidan mot grönområde vilket ger en grönskande inramning till fastigheten. I samhället finns ett bra utbud av närservice med bland annat banker, restauranger och matbutik m m.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration