Klinkendalsvägen 9

Klinkendalsvägen 9

Slutpris

2 990 000 kr


Brokind— Linköping

Klinkendalsvägen 9


Slutpris
2 990 000 kr

Brokind— Linköping

Barnvänlig familjevilla i lugna Brokind

Villan har sex rum och kök fördelat på fyra sovrum, ett stort vardagsrum samt ett allrum på ovanvåningen. På 148 väldisponerade kvadratmeter finner vi även ett badrum med dusch och wc på nedervåningen samt ett nyrenoverat badrum med bastu på ovanvåningen. Påkostat kök från Ballingslöv med modern utrustning och stilren interiör samt en tvättstuga utrustad med tvättmaskin och torktumlare, goda arbetsytor och egen groventré. Här möts du av ett genomgående välskött hem med optimal planlösning, sociala ytor och fräscha ytskikt. Till bostaden finns även en rymlig inglasad altan i sydläge där man kan njuta av soliga kvällar ända in på sena hösten.

Utöver det trevliga boendet finner vi en insynsskyddad välskött trädgårdstomt med plats för barnens hopp och lek. Här finns fruktträd, bärbuskar, lekstuga, rutschkana och en verktygsbod med god förvaring. Till fastigheten ingår även ett dubbelgarage samt en uppfart med plats för tre bilar.

I Brokind bor ni med närhet till natur, välskött kommunal badplats med sandstrand, Västerby golf, skola F-6, flera förskolor samt bra kommunikationer med pendlingsmöjlighet till Linköping och Kisa. Här finns även aktiva båt-, rid- och idrottsföreningar.
Missa inte chansen till detta hemtrevliga och rymliga boende beläget i det vackra eklandskapet Brokind.
Helt enkelt ett perfekt val för er som letar efter ett hus i ett lugnt område.


Boarea/biarea
148/11 kvm
Driftkostnad
29 492 kr/år
Tomtarea
872 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-05-01

Mäklarhuset Linköping

Denna villa på klinkendalsvägen såldes av oss 2019-05-01. Se alla våra försäljningar i Brokind samt även på klinkendalsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.