Örtagsvägen 17

Örtagsvägen 17

Slutpris

1 560 000 kr


Sonstorp— Finspång

Örtagsvägen 17


Slutpris
1 560 000 kr

Sonstorp— Finspång

Genomgående renoverad och fräsch 1,5-plansvilla i Sonstorp!

Varmt välkommen till denna trevliga 1,5-plansvilla med källare i lugna och familjevänliga Sonstorp.

Bostaden om 74 + 52 kvm, fördelat på 3 rum och kök är genomgående renoverad i ljusa kulörer och fina ytskikt. Både duschrum samt kök har nyligen genomgått en renovering och är därmed i tipptopp. Bostaden har ett vardagsrum med braskamin för mysfaktor och på övre plan finns två sovrum samt en mindre hall. Här finns även bra förvaring i bostadens kattvindar. Från bostadens kök når ni den stora altanen som ligger i ett högt läge med fin utsikt. Altanen ligger i sydväst-läge och har sol på dagen fram till eftermiddagen samt kvällen där ni kan samla familjen och vänner!

Huset ligger i ett lugnt område utan genomfartstrafik och helt insynsfritt på den stora altanen.
I Sonstorp bor ni lugnt och skönt med närhet till skog och natur. Här finns även en minigolfbana, ett utegym samt en lekpark för hela familjen. Endast ca 10 min från Sonstorp har ni mataffärer, butiker och restauranger i Finspång.

Välkommen hem!



Säljarens egna ord om Örtagsvägen 17:

"Här får du ett hus med ett varmt hjärta och goda energier, som alltid varit en given plats med mina vänner. Huset behöver bara lite kärlek på utsidan.

Här finns stora strövområden, upplysta gångvägar om du vill gå med hunden eller vill du vara mer aktiv så kör ett pass i utegymmet. Eller varför inte ta en löptur i vårt fina elljusspår på sommaren eller åk skidor på vintern. Är du frusen efter skidturen, så tänd en brasa i vardagsrummet och slå dig ned och värm dig.

Här finns flera badsjöar i närheten, så blir du varm kan du hoppa på cykeln och trampa iväg ca 4 km på det nedlagda järnvägsspåret och till ett bad med både café, beachvolleyboll, brygga, flotte och andra aktiviteter. Eller så letar du upp en egen liten strand vid nån av våra andra sjöar",


Boarea/biarea
74/52 kvm
Driftkostnad
20 950 kr/år
Tomtarea
1 065 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2021-05-05

Mäklarhuset Norrköping

Denna villa på Örtagsvägen såldes av oss 2021-05-05. Se alla våra försäljningar i Finspång samt även på Örtagsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.