Källgård 1 / Gammalkil / LINKÖPING

Hästgård med fina betesmarker och egen ridbana

Slutpris
3 225 000 kr
Boarea
130 kvm
Driftkostnad
50 470 kr/år
Rum
4 rum (3 sovrum)
Fastigh.bet
Linköping Fagerhult 1:16
Objekttyp
Hästgård
Inriktning
Fritid, Hästgård
Totalareal
23,8 ha
Såld
2017-11-14
Bostaden är såld!

Denna gård på Fagerhult Källgård såldes av oss 2017-11-14. Se alla våra försäljningar i Gammalkil samt även på Fagerhult Källgård

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fagerhult Källgård är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en hästgård med stor potential och möjlighet till egen verksamhet på gården. Fagerhult Källgård ligger med ostört läge på ca 25 minuters bilavstånd till Linköping. Här finns en liten gård med fina betesmarker, charmigt bostadshus och stor ladugård innehållande bland annat stall med nio boxplatser samt bra lösdrift. Fastigheten är om totalt ca 24 ha fördelat på 10 ha beten, 9 ha åker samt 4 ha skog. Bostadshuset uppfördes ursprungligen på tidigt 1800-tal och många detaljer såsom kakelugnar och vackra kilsågade taktiljor finns bevarade, huset byggdes till med pannrum och våtrum 2001. Renoveringsbehov föreligger.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn