Klockaruddsvägen 6

Klockaruddsvägen 6

Slutpris

1 985 000 kr


Gryt— Valdemarsvik

Klockaruddsvägen 6


Slutpris
1 985 000 kr

Gryt— Valdemarsvik

Villa med egen gymnastikhall - Gryt

Välkommen till denna unika villa med en total area om 270 kvm som tidigare har varit en skola. På tomten står en gammal brandstation som idag används som garage för 2 bilar. På ovanvåningen i huset har du en egen gymnastikhall med diverse redskap där barnen kan leka hela dagarna. I hela huset finns det fina trägolv, stora fönsterpartier och bröstpanel på väggarna. Flertalet rum har minst 3,4 meter i takhöjd. I det fräscha köket som renoverades 2008 finns det plats för ett stort matbord där du kan samla hela släkten. Här finns det en utgång till en altan som byggdes 2016.

Huset värms upp främst genom vedspisen och luft-värmepumpen (2007-2008) men det finns även en pelletspanna om det hellre föredras. Förutom den gamla brandstationen som finns på tomten har du även ett förråd som används främst som vedförråd. Du har en stor tomt på 2 551 kvm. Huset ligger ett par 100 meter från Kyrkviken och du har även nära till Båttransporter, skärgårdspensionat, kyrkan och Handelsträdgård & Butik.


Boarea/biarea
255/115 kvm
Driftkostnad
60 200 kr/år
Tomtarea
2 551 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-05-04

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.