Sörskatevägen 196

Sörskatevägen 196

Slutpris

800 000 kr


Hällestad— Finspång

Sörskatevägen 196


Slutpris
800 000 kr

Hällestad— Finspång

Villa med potential i lummig miljö!

Hjärtligt välkomna till denna pittoreska och genuina villa i Ruggestorp, endast 15 min utanför Hällestad! Huset är en rödfärgad dröm som består av en rymlig hall, ett välplanerat kök med kylskåp och frys, två härliga sovrum och ett fint vardagsrum. Det finns också ett duschrum med toalett som rymmer det man behöver och en stor källare med tvättstuga och garage. Här finns också möjlighet att inreda vinden för extra rum och yta! Rummen har utsikt över den lummiga och grönskade trädgården.

Endast några hundra meter från huset når du också sjön Långbogen där du kan ta dig ett svalkande dopp eller ta en tur med båten. Från Sörskatevägen har du ca 3 mil till Linköping samt ca 2 mil till Finspång.

Om du vill ha ett mysigt hus med stor potential är denna villa något för dig.

Välkommen hem!

Denna fastighet säljs med friskrivningsklausul. En friskrivningsklausul i ett köpekontrakt innebär att en köpare inte kan ställa krav på säljaren för fel som omfattas av friskrivningen. Köparen kan t. ex. inte åberopa säljarens ansvar för dolda fel, som annars gäller i tio år efter köpet.

Energideklaration har ej genomförts då huset ej nyttjas som permanentboende de senaste åren.


Boarea/biarea
80/80 kvm
Driftkostnad
27 245 kr/år
Tomtarea
1 467 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2021-08-30

Mäklarhuset Norrköping

Denna villa på Sörskatevägen såldes av oss 2021-08-30. Se alla våra försäljningar i Hällestad samt även på Sörskatevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.