Ekenberg Stenslund 1 / Linghem / Linköping

Hästgård med exklusivt boende och stor verkstad.

Slutpris
4 450 000 kr
Boarea
210 kvm
Driftkostnad
20 293 kr/år
Rum
5 rum (4 sovrum)
Fastigh.bet
Linköping Stenslund 1:1
Objekttyp
Hästgård
Totalareal
6,47 ha
Såld
2016-11-16
Bostaden är såld!

Denna gård på Ekenberg Stenslund såldes av oss 2016-11-16. Se alla våra försäljningar i Linghem samt även på Ekenberg Stenslund

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ekenberg Stenslund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med vy över det östgötska odlingslandskapet, mellan Linköping-Norrköping-Söderköping, ligger Ekenberg Stenslund. Här finns en underbar liten hästgård med exklusivt boende och stora möjligheter till egen verksamhet på gården. Bostadshuset om 210 kvm uppfördes ursprungligen under 1800-talet men har smakfullt renoverats och byggts till med stora sociala ytor i kök och vardagsrum. Entréplanet har vattenburen golvvärme och hela interiören präglas av varma färger och exklusiva materialval såsom genuina trägolv och helkaklade våtutrymmen. I källarplanet finns en härlig relaxavdelning för vardagslyx och återhämtning efter en stressig arbetsdag. Ekonomibyggnaderna består av ett stall med sju boxar och en stor verkstadsbyggnad med högportar, förutom verkstadsdelen om drygt 90 kvm finns utrymme för både lager och personal. På fastigheten finns avjämnade ytor där man enkelt kan anlägga exempelvis en ridbana. Stora hagar och träningsbana på 800 meter finns redan anlagda. Kostnadseffektiv uppvärmning via jordvärme. Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn