Sök Meny
Såld

Linköping / Linghem / Ekenberg Stenslund 1

Hästgård med exklusivt boende och stor verkstad.

Med vy över det östgötska odlingslandskapet, mellan Linköping-Norrköping-Söderköping, ligger Ekenberg Stenslund. Här finns en underbar liten hästgård med exklusivt boende och stora möjligheter till egen verksamhet på gården. Bostadshuset om 210 kvm uppfördes ursprungligen under 1800-talet men har smakfullt renoverats och byggts till med stora sociala ytor i kök och vardagsrum. Entréplanet har vattenburen golvvärme och hela interiören präglas av varma färger och exklusiva materialval såsom genuina trägolv och helkaklade våtutrymmen. I källarplanet finns en härlig relaxavdelning för vardagslyx och återhämtning efter en stressig arbetsdag. Ekonomibyggnaderna består av ett stall med sju boxar och en stor verkstadsbyggnad med högportar, förutom verkstadsdelen om drygt 90 kvm finns utrymme för både lager och personal. På fastigheten finns avjämnade ytor där man enkelt kan anlägga exempelvis en ridbana. Stora hagar och träningsbana på 800 meter finns redan anlagda. Kostnadseffektiv uppvärmning via jordvärme. Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Linköping / Linghem
Ekenberg Stenslund 1
Slutpris: 4 450 000 kr
Boarea: 210 kvm
Driftkostnad: 20 293 kr/år
Rum: 5 rum (4 sovrum)
Fastigh.bet: Linköping Stenslund 1:1
Objekttyp: Hästgård
Totalareal: 6,47 ha
Såld: 2016-11-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Östergötland / Linghem / Ekenberg Stenslund