Vreta Norrgård / Tallboda - Rystad / Linköping

155 ha jordbruksmark - Öster om Tallboda

Slutpris
42 500 000 kr
Totalareal
1 550 000 kvm
Fastigh.bet
Linköping del av Staby 7:33
Objekttyp
Gård
Inriktning
Spannmål, Övrigt
Såld
2017-09-21
Bostaden är såld!

Denna gård på Vreta Norrgård såldes av oss 2017-09-21. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Vreta Norrgård

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tallboda - Rystad är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Jordbruksmark som delvis ligger inom översiktsplan för utbyggnadsområde för bostäder med inslag av verksamheter. Området omfattar ca 97 ha åker, 19 ha produktiv skogsmark, 26 ha bete och 13 ha övrig mark.

Försäljning av fastigheterna sker via indikativa bud. Säljaren förbehåller sig fri prövningsrätt att fritt anta eller förkasta inkommet bud eller att hålla en efterföljande förhandling/auktion mellan budgivarna. Säljaren förbehåller sig även rätten att avsluta försäljningsprocessen eller ändra i beskrivna riktlinjer när som helst före undertecknandet av bindande överlåtelseavtal. Oavsett skälen till att försäljningsprocessen avbryts eller ändras ska respektive budgivare själv svara för de kostnader som uppkommit i samband med utvärdering av fastigheten.

Indikativa bud skall vara Mäklarhuset Gomér & Andersson tillhanda senast 2017-09-08.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn