Vidingsjögatan 18

Vidingsjögatan 18

Slutpris

2 710 000 kr


Vidingsjö— Linköping

Vidingsjögatan 18


Slutpris
2 710 000 kr

Vidingsjö— Linköping

Marktrea med drömläge!

Välkommen till Vidingsjögatan 18! Här i lugna och omtyckta Vidingsjö finner du en härlig marktrea med en låg avgift som inkluderar både el och internet. Lägenheten har ett trevligt genomgående ljus och två uteplatser en på framsidan och ett fantastiskt uterum med en grästäppa på baksidan. Uterummet angränsar mot grönområde och blir som ett extra rum att förlänga sommaren i.
Stort vardagsrum med plats för soffhörna och gott om plats för umgänge, två sovrum, bra arbetskök och ett badrum med tvättmaskin. I lägenheten finns goda förvaringsmöjligheter i form av flera garderober och en rejäl klädkammare.
Stabil HSB-förening som erbjuder sina medlemmar tillgång till lekpark, föreningsrum, övernattningslokal, bastu, miljörum och cykelförråd.
I Vidingsjö bor du med naturen som granne och närhet till service. Här finns Vidingsjö motionscentrum som erbjuder bland annat elljusspår och utegym samt Ekholmens Centrum och dess utbud. In till stadskärnan finns både bra bussförbindelser och fina gång- och cykelvägar längs Tinnerbäcken.
Välkommen på visning!


Boarea
79 kvm
Avgift
3 537 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
Markplan
Såld
2022-02-19

Mäklarhuset Linköping

Denna lägenhet på Vidingsjögatan såldes av oss 2022-02-19. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Vidingsjögatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.