Ekebyvägen 16

Ekebyvägen 16

Slutpris

5 200 000 kr


Hjulsbro— Linköping

Ekebyvägen 16


Slutpris
5 200 000 kr

Hjulsbro— Linköping

Toppskick i populära Hjulsbro!

Välkommen till Ekebyvägen 16!
Högt beläget med utsikt över takåsarna i familjepopulära Hjulsbro finner du här ett drömboende i toppskick. Huset präglas av moderna och påkostade detaljer och har senaste åren genomgått flera omfattande renoveringar som tex nytt tak, nytt kök, nya våtrum, ny el, ventilation och mycket mer. Perfekt boende för den som vill ha ett praktiskt boende utan en massa måste-projekt.
Husets ytterdörr har ett praktiskt Yale-Doorman handtag och i hallen ligger klinkergolv med golvvärme. Köket är stilrent med integrerade vitvaror och har en trevlig vy över vardagsrummet som är några trappsteg ned. Vardagsrummet är väl tilltaget, här finns gott om plats för tv-mys och socialt umgänge där stora fönster ger ett härligt ljusflöde. I både köket och vardagsrummet ligget ett exklusivt enstavs parkettgolv. Huset har två helkaklade våtutrymmen, ett duschrum och ett större badrum med hörnbadkar och anslutande klädvårdsdel med tvättmaskin och torktumlare. Här finns gott om plats i fyra rejäla sovrum och husets altan ligger i ett perfekt sydvästläge som ger sol från förmiddag till kvällen, på altanen finns även ett lyxigt spa-bad att nyttja året runt.

Hjulsbro är en attraktiv stadsdel. Här finns flera populära grundskolor, omtyckt kvarterskrog och förskolor bara ett stenkast bort. För den frilufts-intresserade finns trevliga strövområden och badplatser, gångavstånd till Ekholmen Centrum och bra kommunikationer tar dig till Linköpings innerstad. I närheten finns välsorterad matbutik, Landeryds fina golfbanor och Hackefors motionscentrum med utegym, motionsspår och skidspår som underhålls med konstsnö vintertid.
Välkommen på visning!


Boarea/biarea
130/4 kvm
Driftkostnad
44 000 kr/år
Tomtarea
674 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2023-03-29

Mäklarhuset Linköping

Denna villa på Ekebyvägen såldes av oss 2023-03-29. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Ekebyvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.