Bärstadskogsvägen 27

Bärstadskogsvägen 27

Slutpris

5 827 500 kr


Linköping

Bärstadskogsvägen 27


Slutpris
5 827 500 kr

Linköping

Stor familjevilla på hörntomt mot grönområde i populära Ekängen

Funderat på att bygga nytt? Nu finns möjligheten att förvärva ett stort familjehus uppfört på hörntomt längst ner på återvändsgata. Huset färdigställdes 2014 och är i stora delar i nyskick. Interiören präglas av ljusa färgval och moderna lösningar. På entréplan finns stora sociala ytor med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Köket, som är hemmets hjärta, inbjuder till skön samvaro såväl till vardags som till fest. Från kök och vardagsrum tar man sig ut till en stor härlig altan med flödande solljus och skogen som kuliss. Boytan om hela 219 kvm är fördelad på 8 rum varav 4-6 rum kan användas som sovrum. Därtill finns tre helkaklade badrum, kök och ett stort vidbyggt dubbelgarage. Stor härlig trädgård med gott om plats för barnens lek och stoj.

Välkomna på visning!


Boarea/biarea
219/47 kvm
Driftkostnad
30 838 kr/år
Tomtarea
1 073 kvm
Rum
8 rum (4-7 sovrum)
Såld
2017-09-21

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.