Björkliden 1

Björkliden 1

Slutpris

4 450 000 kr


Linköping

Björkliden 1


Slutpris
4 450 000 kr

Linköping

Lantlig enplansvilla nära stan

Bo på landet endast ett stenkast från Vårdsbergs golfbana och bekvämt nära Linköping, allt i vacker naturmiljö. Bekväm enplansvilla i vinkel, byggd på stor prunkande tomt. Från den stora entréhallen kliver man rakt in i husets centrum, ett fantastiskt vardagsrum med bla takhöjd hela vägen upp till nock och utgång till det stora inglasade uterummet med samma takhöjd. Det moderna köket ligger öppet mot vardagsrummet och bildar en perfekt enhet för trivsel och samvaro, från köket nås klädvård och groventré. På motstående sida vardagsrummet är tre sovrum och ett fullutrustad badrum/bastu placerade. Fantastiskt vacker tomt med stensatta gångar, prunkande fruktträd, blomsterplanteringar mm. Ett spa ute och ett växthus förhöjer inramningen ännu mer. Stort dubbelgarage med separat förrådsdel och vind. Kommunalt vatten och avlopp samt fiber håller på att dras fram, preliminärt klart under hösten. Välkomna till oss på visning!


Boarea/biarea
165/50 kvm
Driftkostnad
26 278 kr/år
Tomtarea
2 068 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-09-09

Mäklarhuset Linköping

Denna villa på gammeltorp såldes av oss 2019-09-09. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på gammeltorp.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.