Drottninggatan 38 A / Centralt / Linköping

Slutpris
2 700 000 kr
Boarea
98 kvm
Avgift
6 311 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Våning
3 (Hiss finns)
Såld
2017-06-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Drottninggatan såldes av oss 2017-06-22. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Drottninggatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Central 4 rok i hus med hiss med direkt läge mot Trädgårdsföreningen och endast stenkast till Linköpings torg, butiker och restaurangliv.

Ljus och luftig bostad med gavelläge med fönster i tre väderstreck och balkong från kök med utsikt över Trädgårdsföreningen.
Rymlig hall med kapputrymme och tillhörande gäst-wc. Två sovrum, vardagsrum och matrum alternativt större sovrum. Ordentligt kök med gott om förvaringsskåp och arbetsytor. Större badrum med praktisk avskiljd tvättavdelning.

Välordnad Riksbyggen-förening som lät uppföra huset -93.

Ett komplett cityboende med det man kan önska av en fyrarummare, två wc, egen tvättavdelning, rymliga sällskapsytor, balkong och ett ordentligt kök med matplats.


Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration