Sök Meny
Såld

Linköping - Ekholmen / Järdalavägen 100

Populär 4:a med uthyrningsdel

Renoveringschans i populära Ekholmen. Här har ni möjligheten att förvärva en 4:a på 92 kvm högst upp i hus med hiss, alternativt hyra ut en etta med egen ingång och själva disponera över en rymlig 3:a. Välplanerad lägenhet med bra sällskapsytor samt en stor balkong i västerläge med milsvid utsikt från 6:e våningen. Här bor ni i en mycket stabil förening med god ekonomi och låga avgifter där hushållsel ingår. Fridfullt område med goda bussförbindelser till Linköping city. Nära till grönområden, Ekholmen centrum med matbutiker, systembolag och apotek. Välkomna på visning!

Linköping / Ekholmen
Järdalavägen 100
Slutpris: 1 800 000 kr
Boarea: 92 kvm
Avgift: 4 576 kr/mån
Rum: 4 rum, varav 3 är sovrum
Våning: 6 av 6 (Hiss finns)
Såld: 2017-01-18
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Östergötland / Linköping / Järdalavägen
 • Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.
  Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.

  Säljer du din bostad med vinst måste du betala en skatt på hela eller delar av vinsten, en så kallad reavinstskatt på 22 %. Nu slopas taket för uppskov och du får istället betala en årlig skatt på 0,5% av vinsten.

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.