Karl Dahlgrensgatan 47 / Kanberget / Linköping

KUNGSVÅNING PÅ ATTRAKTIVA KANBERGET

Slutpris
6 300 000 kr
Boarea
143,4 kvm
Avgift
7 395 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2017-06-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Karl Dahlgrensgatan såldes av oss 2017-06-02. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Karl Dahlgrensgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kanberget är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Karl Dahlgrensgatan 47 och denna fantastiska våning högst upp i huset om hela 143 kvm i mycket gott skick. Våningen erbjuder hiss direkt in i lägenheten, två inglasade terrasser med fantastisk utsikt, braskamin, stora sällskapsytor, tre sovrum, två helkaklade badrum, fullutrustat kök med matplats samt tvättstuga.

Här bor du ensam på hela översta våningsplanet i lugna, stadsnära omgivningar med ett fritt och högt läge helt utan insyn. Våningen är ritad av arkitekt Hans-Peter Ewehag vid Brunskogs Arkitektkontor och är mycket välplanerad. Ett sällan återkommande tillfälle att förvärva en av Linköpings mest eftertraktade bostäder.

Bostadsrättsföreningen omfattas av fem bostadshus om totalt 35 lägenheter. Husen är färgsatta i en ljus tegelröd färg och ligger i en vacker parkmiljö med flera bevarade kulturhus mittemellan Linköpings city och Universitetssjukhuset.

I avgiften ingår både värme, vatten, kabel-tv och bredband. Parkeringsplats finns att hyra.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration