Sök Meny
Såld

Linköping - Kanberget / Karl Dahlgrensgatan 47

KUNGSVÅNING PÅ ATTRAKTIVA KANBERGET

Välkommen till Karl Dahlgrensgatan 47 och denna fantastiska våning högst upp i huset om hela 143 kvm i mycket gott skick. Våningen erbjuder hiss direkt in i lägenheten, två inglasade terrasser med fantastisk utsikt, braskamin, stora sällskapsytor, tre sovrum, två helkaklade badrum, fullutrustat kök med matplats samt tvättstuga.

Här bor du ensam på hela översta våningsplanet i lugna, stadsnära omgivningar med ett fritt och högt läge helt utan insyn. Våningen är ritad av arkitekt Hans-Peter Ewehag vid Brunskogs Arkitektkontor och är mycket välplanerad. Ett sällan återkommande tillfälle att förvärva en av Linköpings mest eftertraktade bostäder.

Bostadsrättsföreningen omfattas av fem bostadshus om totalt 35 lägenheter. Husen är färgsatta i en ljus tegelröd färg och ligger i en vacker parkmiljö med flera bevarade kulturhus mittemellan Linköpings city och Universitetssjukhuset.

I avgiften ingår både värme, vatten, kabel-tv och bredband. Parkeringsplats finns att hyra.

Välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Linköping / Kanberget
Karl Dahlgrensgatan 47
Slutpris: 6 300 000 kr
Boarea: 143,4 kvm
Avgift: 7 395 kr/mån
Rum: 4 rum, varav 3 är sovrum
Våning: 4 av 4 (Hiss finns)
Såld: 2017-06-02
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Östergötland / Linköping / Karl Dahlgrensgatan
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.