Sök Meny
Såld

Linköping - Kanberget / Karl Dahlgrensgatan 47

KUNGSVÅNING PÅ ATTRAKTIVA KANBERGET

Välkommen till Karl Dahlgrensgatan 47 och denna fantastiska våning högst upp i huset om hela 143 kvm i mycket gott skick. Våningen erbjuder hiss direkt in i lägenheten, två inglasade terrasser med fantastisk utsikt, braskamin, stora sällskapsytor, tre sovrum, två helkaklade badrum, fullutrustat kök med matplats samt tvättstuga.

Här bor du ensam på hela översta våningsplanet i lugna, stadsnära omgivningar med ett fritt och högt läge helt utan insyn. Våningen är ritad av arkitekt Hans-Peter Ewehag vid Brunskogs Arkitektkontor och är mycket välplanerad. Ett sällan återkommande tillfälle att förvärva en av Linköpings mest eftertraktade bostäder.

Bostadsrättsföreningen omfattas av fem bostadshus om totalt 35 lägenheter. Husen är färgsatta i en ljus tegelröd färg och ligger i en vacker parkmiljö med flera bevarade kulturhus mittemellan Linköpings city och Universitetssjukhuset.

I avgiften ingår både värme, vatten, kabel-tv och bredband. Parkeringsplats finns att hyra.

Välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Linköping / Kanberget
Karl Dahlgrensgatan 47
Slutpris: 6 300 000 kr
Boarea: 143,4 kvm
Avgift: 7 395 kr/mån
Rum: 4 rum (3-4 sovrum)
Våning: 4 av 4 (Hiss finns)
Såld: 2017-06-02
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Östergötland / Linköping / Karl Dahlgrensgatan