Klockaregården 11 / Linköping

Nyrenoverad lägenhet i hörnläge och inglasad balkong!

Slutpris
1 375 000 kr
Boarea
71 kvm
Avgift
3 813 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-03-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Klockaregården såldes av oss 2018-03-14. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Klockaregården

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Klockaregården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Klockaregården 11
Nu finns möjligheten att förvärva en helt nyrenoverad lägenhet i populär förening. Lägenheten är smakfullt renoverad och omfattar två rum och kök med trevlig planlösning, välplanerat kök med full maskinell utrustning, generösa bänkytor och plats för matbord, helkaklat badrum med bubbelbadkar och egen kombinerad tvättmaskin med torktumlare, vardagsrum i hörnläge vilket ger extra ljusinsläpp, inglasad balkong i västligt läge.
Här bor ni i lugnt område nära till såväl Tornby-handelsområde som till centrum. I närområdet finns affärer, skola, förskola och Rydskogen med dess omtyckta strövområden och motionsanläggning.
Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration