Lysingsgatan 10 / Tornhagen / Linköping

Central villa med stora ytor och garage

Slutpris
6 800 000 kr
Boarea/biarea
175/120 kvm
Driftkostnad
43 461 kr/år
Totalareal
692 kvm
Rum
8 rum (4 sovrum)
Såld
2019-07-22
Bostaden är såld!

Denna villa på Lysingsgatan såldes av oss 2019-07-22. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Lysingsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tornhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns chansen att förvärva en centralt belägen 50-tals villa med trevlig och familjär trädgård i vackra Tornhagen. Villan är uppförd i 1,5 plan med källare och en total yta om hela 295 kvm.
Entréplan inrymmer välkomnande hall med avhängningsutrymme, funktionellt kök, sovrum samt ett modernt duschrum. Vidare in i huset finns tre stora sällskapsrum i fil med rejäla ljusinsläpp, vardagsrum/bibliotek med braskamin och dubbla altandörrar ut mot baksidan samt en stor salong/matsal för trevliga middagar med vacker enstavsparkett.
Huset har en rejäl källare med en trevlig och rymlig gillestuga, goda förvaringsutrymmen, sovrum, fullt utrustad tvättstuga, wc, samt ett duschrum med intilliggande bastu.
På husets ovanvåning finns två sovrum, wc samt två större klädkammare.

I Tornhagen bor du i ett av Linköpings mest eftertraktade och attraktiva villaområden, med gångavstånd till centrala Linköping och vackra Gamla Linköping i Valla. I närområdet finns flera trevliga parker och grönområden och inom bekvämt gångavstånd finns Rydskogen med Ryds motionscentrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Tornhagen

Familjevänligt område väster om Linköpings centrum.

Allmänt

Familjevänligt område väster om Linköpings centrum med nära till det mesta. Tornhagen består i huvudsak av småhusbebyggelse samt bostadsrättslägenheter. I området service såsom utbud av pizzerior, gatukök och asiatiskt, konditori, bensinstation samt närbutik.

Fritid

Tornhagen erbjuder i närområdet motionsmöjligheter i Ryds motionscentrum, elljusspår, fotbollsplan och utegym. Dessutom nära till Linköpings alla sportmöjligheter bland annat i form av racketsport, fotboll, ishockey, ridsport mm.

Kommunikationer

Tornhagen är ett centralt beläget område med promenadavstånd till centrum, täta bussförbindelser och väl utbyggt med cykel och gångvägar.

Familjeliv

För barnfamiljen finns i området Tornhagsskolan med undervisning i årskurserna 1-9 och bland annat förskolorna, Albatrossen, Astrid och Lektorshagen. Här finns även flertalet lekparker med utomhusaktiviteter.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.