Majorsgatan 8 / Vimanshäll / Linköping

Rymligt radhus med bra läge i attraktiva Vimanshäll

Slutpris
4 310 000 kr
Boarea/biarea
164/26 kvm
Driftkostnad
33 273 kr/år
Totalareal
262 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2019-09-20
Bostaden är såld!

Denna radhus på Majorsgatan såldes av oss 2019-09-20. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Majorsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vimanshäll är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Majorsgatan 8!


Här finner ni ett rymligt radhus med garage och en total boyta om 164 m² fördelat på 7 rum och kök med möjligheten att utveckla till ett riktigt drömboende för hela familjen.

Entréplanet inrymmer hall med plats för avhängning och garderobsförvaring. Kök med matplats som genom serveringsgång leder till en matsal och ett generöst vardagsrum med öppen spis och utgång till trevlig uteplats med samfällighetens stora, gemensamma grönyta bakom den insynsskyddande häcken. Samfälligheten har för övrigt ett gemensamt hus med bl.a. en mangel samt trädgårdsredskap som går att låna.

På entréplanet finns även gäst-wc, bastu, dusch, tvättmaskin och ingång till husets garage.

På övre planet finns hall med garderobsförvaring, fyra sovrum där två har utgång till balkong, större allrum samt badrum med dusch och wc. Balkongens läge är mot trädgården och grönytan. Det finns även en klädkammare med ingång från allrummet samt en rymlig vind.

Här bor ni på lugn gata i ett av Linköpings mest attraktiva områden med stadskärnan inom bekvämt gång- och cykelavstånd, goda kommunikationer och i närområdet finns skola, förskola och utbud av service.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration