Skäggetorpsgatan 7 / Skäggetorp / Linköping

Nyrenoverad lägenhet i hörnläge och balkong!

Slutpris
1 575 000 kr
Boarea
89 kvm
Avgift
4 932 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-01-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skäggetorpsgatan såldes av oss 2019-01-22. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Skäggetorpsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skäggetorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Skäggetorpsgatan 7
Nu finns möjligheten att förvärva en helt nyrenoverad lägenhet i populär förening. Lägenheten är smakfullt renoverad och omfattar fyra rum och kök med trevlig planlösning, där klädkammaren är omgjord till ett extra rum som kan användas till kontor eller extra sovrum. Välplanerat kök med full maskinell utrustning, generösa bänkytor och plats för matbord, två helkaklade våtrum med duschmöjlighet och egen kombinerad tvättmaskin med torktumlare.
Vardagsrum i hörnläge vilket ger extra ljusinsläpp, balkong med eftermiddagssol.
Här bor ni i lugnt område nära till såväl Tornby handelsområde som till centrum. I närområdet finns affärer, skola, förskola och Rydskogen med dess omtyckta strövområden och motionsanläggning.
Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration