Sök Meny
Såld

Linköping - Skogstorp / Skogstorp 3

Charmigt torp på landet

Endast 15 km från Linköping centrum ligger detta mysiga torp uppfört 1901 där gammal charmig stil möter det moderna med bekvämligheter såsom tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin, året runt vatten, dusch, spis/ugn och separettoalett inne. Här bor man i en mysig stuga med gamla trägolv och flertalet möjligheter till uppvärmning och mysfaktor via braskamin i köket, samt en öppen spis med braskassett i vardagsrummet. Till huset hör även två stycken isolerade uthus/gäststugor med indragen el och trägolv samt förvaring av verktyg och redskap.

Skogstorp 3 ligger mitt i naturen med endast 1,5 km från badplats och 2 km från Bankekind. Bo permanent eller nyttja som fritidshus och njut av friheten med naturen som granne.

Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Linköping / Skogstorp
Skogstorp 3
Slutpris: 795 000 kr
Boarea: 60 kvm
Driftkostnad: 8 881 kr/år
Tomtarea: 2 141 kvm
Rum: 3 rum (1 sovrum)
Såld: 2017-09-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / Östergötland / Linköping / Skogstorp