Skogstorp 3

Skogstorp 3

Slutpris

795 000 kr


Skogstorp— Linköping

Skogstorp 3


Slutpris
795 000 kr

Skogstorp— Linköping

Charmigt torp på landet

Endast 15 km från Linköping centrum ligger detta mysiga torp uppfört 1901 där gammal charmig stil möter det moderna med bekvämligheter såsom tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin, året runt vatten, dusch, spis/ugn och separettoalett inne. Här bor man i en mysig stuga med gamla trägolv och flertalet möjligheter till uppvärmning och mysfaktor via braskamin i köket, samt en öppen spis med braskassett i vardagsrummet. Till huset hör även två stycken isolerade uthus/gäststugor med indragen el och trägolv samt förvaring av verktyg och redskap.

Skogstorp 3 ligger mitt i naturen med endast 1,5 km från badplats och 2 km från Bankekind. Bo permanent eller nyttja som fritidshus och njut av friheten med naturen som granne.

Välkommen på visning!


Boarea
60 kvm
Driftkostnad
8 881 kr/år
Tomtarea
2 141 kvm
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Såld
2017-09-21

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.