Skogstorp 3 / Skogstorp / Linköping

Charmigt torp på landet

Slutpris
795 000 kr
Boarea
60 kvm
Driftkostnad
8 881 kr/år
Tomtarea
2 141 kvm
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Såld
2017-09-21
Bostaden är såld!

Denna villa på Skogstorp såldes av oss 2017-09-21. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Skogstorp

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skogstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Endast 15 km från Linköping centrum ligger detta mysiga torp uppfört 1901 där gammal charmig stil möter det moderna med bekvämligheter såsom tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin, året runt vatten, dusch, spis/ugn och separettoalett inne. Här bor man i en mysig stuga med gamla trägolv och flertalet möjligheter till uppvärmning och mysfaktor via braskamin i köket, samt en öppen spis med braskassett i vardagsrummet. Till huset hör även två stycken isolerade uthus/gäststugor med indragen el och trägolv samt förvaring av verktyg och redskap.

Skogstorp 3 ligger mitt i naturen med endast 1,5 km från badplats och 2 km från Bankekind. Bo permanent eller nyttja som fritidshus och njut av friheten med naturen som granne.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration