Tegskiftesgatan 139 / Lambohov / Linköping

Bekvämt bostadsrättsradhus i Lambohov

Slutpris
1 400 000 kr
Boarea
116 kvm
Avgift
8 060 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-11-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tegskiftesgatan såldes av oss 2017-11-15. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Tegskiftesgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lambohov är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Tegskiftesgatan 139, ett bekvämt och välskött radhus om 116 kvm med nyrenoverat våtrum på entréplan (2015) samt ett modernt kök renoverat 2010. Med ett bra läge i området finner ni här ett radhus om 4 rok fördelat på två plan med en uteplats mot grönområde och lekplats. Till bostaden hör två entréer varav den ena kombinerad med tvättstuga. Stort ljust vardagsrum med utgång till baksidans insynsskyddade trädgårdstomt och uteplats i härligt söderläge.

Övre plan med tre sovrum varav det ena som föräldrasovrum med intilliggande klädkammare och med närhet till radhusets badrum samt en möblerbar hall som erbjuder en mysig soffhörna.

Tillfälle för er som söker ett bekvämt välplanerat boende i lugnt område med bl.a. 200 m till det grönskande eklandskapet, 100m till busshållplats nära allmän service, skolor, Mjärdevi, US och med närhet till Linköpings stadskärna.
Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration