Thorells Gata 12 / Övre Vasastaden / Linköping

Tvåa med utsikt över staden!

Slutpris
2 150 000 kr
Boarea
53 kvm
Avgift
3 240 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
6 av 15 (Hiss finns)
Såld
2018-11-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Thorells Gata såldes av oss 2018-11-20. Se alla våra försäljningar i Övre vasastaden samt även på Thorells Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Övre Vasastaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Thorells Gata 12!
Här bor du på sjätte våningen i ett av Linköpings nya landmärken där du från lägenhetens stora balkong i söderläge har utsikt över stadens skyline och byggnader såsom Domkyrkan samt Gamla vattentornet. Den här kvadratsmarta tvåan om 53 kvm erbjuder lyxiga och moderna detaljer såsom ett öppet Ballingslöv-kök med integrerad och rostfri maskinell utrustning samt ett anslutande öppet allrum med plats för hörnsoffa och tv-bänk. I lägenheten finns goda förvaringsmöjligheter i form av generösa skjutdörrsgarderober och ett helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare.

I den nya och populära stadsdelen Övre Vasastaden finns en stadsarkitektur med mysiga trädplanteringar, torg och gränder samt nära till livsmedelsaffär, bageri, frisörer och restauranger som erbjuder mat från alla världens hörn. Här bor du även med promenadavstånd till resecentrum och stadskärnan.
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration