Tjädergatan 30 / Linköping

Familjevilla i Barhäll

Slutpris
3 500 000 kr
Boarea/biarea
117/55 kvm
Driftkostnad
36 944 kr/år
Totalareal
350 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-02-05
Bostaden är såld!

Denna villa på Tjädergatan såldes av oss 2019-02-05. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Tjädergatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tjädergatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en rymlig familjevilla i populära Barhäll.
Huset är uppfört 1966 och är en fristående villa bland kedjehusen.

År 2017 genomgick byggnaden en totalrenovering med nya treglasfönster, nyrenoverade badrum med golvvärme, nytt kök från IKEA, ny genomgående ekparkett på övre plan samt vardagsrummet i markplan, svart klinkergolv i entré och kök och det nyrenoverade sovrummet i källaren. Boyta om 117 kvm fördelat på 5 rum och kök och en biyta på 55 kvm. Dessutom hel källare med bland annat tvättstuga, bastu, matförråd och gott om förvaringsutrymmen.

Lättskött tomt på 350 kvm med plats för mindre trädgårdsodlingar och barnens hopp och lek. Egen uppfart med fjärrstyrd garageport.

Barhäll är ett av Linköpings mest populära villaområden, med närhet till motionsspår, friluftsområden, skola och shoppingmöjligheter på Tornby och centrum.
Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration