Vårbrisvägen 78 / Tallboda / Linköping

Mycket fint parhus i omtyckta Tallboda

Slutpris
2 425 000 kr
Boarea
104 kvm
Avgift
5 220 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-01-24
Bostaden är såld!

Denna parhus på Vårbrisvägen såldes av oss 2017-01-24. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Vårbrisvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tallboda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett mycket trevligt parhus i omtyckta Tallboda. Välplanerade 104 kvm fördelat på 4 rum och kök i två plan med genomgående hög standard.
Väldigt smakfullt kök utrustat med exklusiva vitvaror från Smeg från 2016, rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot kök och entréhall samt ett helkaklat duschrum med tvättdel. Hela bottenvåningen är utrustad med bekväm golvvärme.
Övre plan erbjuder 3 stycken sovrum med genomgående ekparkettgolv och tapetserade väggar samt ett ljust helkaklat badrum.

På baksidan finns en stor uteplats med trädäck samt en stor markis som svalkar skönt de varmaste sommardagarna. På framsidan finns en mindre uteplats med möjlighet till mindre möblemang.
Carport med tillhörande förråd i anslutning till bostaden med gott om plats för förvaring.

Här bor ni i ett lugnt och trivsamt område med närhet till skola, förskola, skogsområden samt bra cykelvägar och kommunikationer in till Linköping city.

Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn