Sök Meny
Såld

Linköping - Tallboda / Vårbrisvägen 78

Mycket fint parhus i omtyckta Tallboda

Välkommen till ett mycket trevligt parhus i omtyckta Tallboda. Välplanerade 104 kvm fördelat på 4 rum och kök i två plan med genomgående hög standard. Väldigt smakfullt kök utrustat med exklusiva vitvaror från Smeg från 2016, rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot kök och entréhall samt ett helkaklat duschrum med tvättdel. Hela bottenvåningen är utrustad med bekväm golvvärme. Övre plan erbjuder 3 stycken sovrum med genomgående ekparkettgolv och tapetserade väggar samt ett ljust helkaklat badrum. På baksidan finns en stor uteplats med trädäck samt en stor markis som svalkar skönt de varmaste sommardagarna. På framsidan finns en mindre uteplats med möjlighet till mindre möblemang. Carport med tillhörande förråd i anslutning till bostaden med gott om plats för förvaring. Här bor ni i ett lugnt och trivsamt område med närhet till skola, förskola, skogsområden samt bra cykelvägar och kommunikationer in till Linköping city. Välkomna!

Linköping / Tallboda
Vårbrisvägen 78
Slutpris: 2 425 000 kr
Boarea: 104 kvm
Avgift: 5 220 kr/mån
Rum: 4 rum, varav 3 är sovrum
Såld: 2017-01-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Östergötland / Linköping / Vårbrisvägen
 • Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.
  Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.

  Säljer du din bostad med vinst måste du betala en skatt på hela eller delar av vinsten, en så kallad reavinstskatt på 22 %. Nu slopas taket för uppskov och du får istället betala en årlig skatt på 0,5% av vinsten.

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.