Rökingestigen 33

Rökingestigen 33

Slutpris

2 950 000 kr


Ljungsbro— Linköping

Rökingestigen 33


Slutpris
2 950 000 kr

Ljungsbro— Linköping

Trevligt kedjehus i familjära Ljungsbro

Välkommen till Rökingestigen 33!
Här bor du ett stenkast från Göta kanal och Ljungsbro grundskola i ett rymligt hus om 126 kvm i ett idealiskt familjeområde. Huset är uppfört i 1,5 plan och disponerar över tre stycken sovrum, rymligt kök, praktisk tvättstuga med groventré, gäst-wc samt ett större duschrum. På entréplan och övervåningen finns två stora allrum för umgänge och middagar. Från vardagsrummet på entréplan finns även tillgång till den härliga uteplatsen som vetter mot grönområdet i söder, här kan du avnjuta sköna grillkvällar och titta på segelbåtsmasterna .
I Ljungsbro bor du med absolut närhet till skolor och vackra strövområden längs kanalen, medan matbutiker och service nås med en kort promenad. Linköpings centrala delar nås effektivt med kollektivtrafik eller inom 15 minuter med bil.
Varmt välkommen på visning!


Boarea
113 kvm
Driftkostnad
32 186 kr/år
Tomtarea
441 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2020-05-15

Mäklarhuset Linköping

Denna kedjehus på Rökingestigen såldes av oss 2020-05-15. Se alla våra försäljningar i Ljungsbro samt även på Rökingestigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.