Sök Meny
Såld

Mjölby / Stensnäs 1

Lantligt läge med charm och stort garage, bara 5 minuter från centrum.

Nu finns chansen för er som söker ett lantligt läge nära stan. Stensnäs, Gullringstorp ligger ostört vid vägs ände med endast några minuters avstånd till Mjölby. Här finns en välskött liten oas med härlig trädgård och välskötta byggnader. Bostadshus om ca 100 kvm, fördelat på två plan, med vardagsrum samt stort lantkök på entréplan och sovrummen en trappa upp. Ursprungligen är huset byggt i början av det förra seklet men har renoverats och byggts till 1997. Dessutom finns en stor sidobyggnad i två plan med dubbelgarage, tvättstuga, pannrum, bastu och förråd på markplan. Det övre planet är inrett till gästlägenhet. Stor härlig trädgård med gott om plats för barnens lek och möjlighet till egna trädgårdsodlingar. Vackra vyer mot det östgötska odlingslandskapet och nära till skogspromenader.

Välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Mjölby
Stensnäs 1
Slutpris: 2 110 000 kr
Boarea: 100 kvm
Driftkostnad: 23 034 kr/år
Tomtarea: 2 815 kvm
Rum: 4 rum (2 sovrum)
Såld: 2017-09-18
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / Östergötland / Mjölby