Stensnäs 1 / Mjölby

Lantligt läge med charm och stort garage, bara 5 minuter från centrum.

Slutpris
2 110 000 kr
Boarea
100 kvm
Driftkostnad
23 034 kr/år
Tomtarea
2 815 kvm
Rum
4 rum (2-1 sovrum)
Såld
2017-09-18
Bostaden är såld!

Denna villa på Gullringstorp Stensnäs såldes av oss 2017-09-18. Se alla våra försäljningar i Mjölby samt även på Gullringstorp Stensnäs

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gullringstorp Stensnäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns chansen för er som söker ett lantligt läge nära stan. Stensnäs, Gullringstorp ligger ostört vid vägs ände med endast några minuters avstånd till Mjölby. Här finns en välskött liten oas med härlig trädgård och välskötta byggnader. Bostadshus om ca 100 kvm, fördelat på två plan, med vardagsrum samt stort lantkök på entréplan och sovrummen en trappa upp. Ursprungligen är huset byggt i början av det förra seklet men har renoverats och byggts till 1997. Dessutom finns en stor sidobyggnad i två plan med dubbelgarage, tvättstuga, pannrum, bastu och förråd på markplan. Det övre planet är inrett till gästlägenhet. Stor härlig trädgård med gott om plats för barnens lek och möjlighet till egna trädgårdsodlingar. Vackra vyer mot det östgötska odlingslandskapet och nära till skogspromenader.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration