Stensnäs 1

Stensnäs 1

Slutpris

2 110 000 kr


Mjölby

Stensnäs 1


Slutpris
2 110 000 kr

Mjölby

Lantligt läge med charm och stort garage, bara 5 minuter från centrum.

Nu finns chansen för er som söker ett lantligt läge nära stan. Stensnäs, Gullringstorp ligger ostört vid vägs ände med endast några minuters avstånd till Mjölby. Här finns en välskött liten oas med härlig trädgård och välskötta byggnader. Bostadshus om ca 100 kvm, fördelat på två plan, med vardagsrum samt stort lantkök på entréplan och sovrummen en trappa upp. Ursprungligen är huset byggt i början av det förra seklet men har renoverats och byggts till 1997. Dessutom finns en stor sidobyggnad i två plan med dubbelgarage, tvättstuga, pannrum, bastu och förråd på markplan. Det övre planet är inrett till gästlägenhet. Stor härlig trädgård med gott om plats för barnens lek och möjlighet till egna trädgårdsodlingar. Vackra vyer mot det östgötska odlingslandskapet och nära till skogspromenader.

Välkomna på visning!


Boarea
100 kvm
Driftkostnad
23 034 kr/år
Tomtarea
2 815 kvm
Rum
4 rum (2-1 sovrum)
Såld
2017-09-18

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.