Hydinge Bergslund 1

Hydinge Bergslund 1

Slutpris

3 355 000 kr


Mjölby

Hydinge Bergslund 1


Slutpris
3 355 000 kr

Mjölby

Hästgård mellan Mantorp och Mjölby

Välkommen till en liten hästgård med stor potential. Hydinge Bergslund ligger på en höjd med härlig utsikt över det Östgötska odlingslandskapet och omgärdat av både öppna vyer och av skyddande skog. Totalt är fastigheten på totalt ca 17 ha fördelat på 10 ha skog och resterande inägomark. Allt i ett skifte med bostadshuset centralt placerat i ägorna. Bostadshuset är ursprungligen uppfört vid förra sekelskiftet men med en tillbyggnad 2010. Interiören är en blandning av gammalt och nytt, där en del finns att slutföra på "nybygget". Den stora ladugården ger utrymme för utökning av stallplatser där det idag finns två bra boxar på logdelen samt ytterligare någon i den gamla kreatursdelen. Bra beteshagar i närheten av stallet, en med vindskydd för lösdrift.


Boarea
94 kvm
Driftkostnad
19 830 kr/år
Totalareal
165 650 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Fastigh.bet
Mjölby Hydinge 5:4
Objekttyp
Hästgård
Inriktning
Fritid, Hästgård, Skog, Övrigt
Såld
2017-06-22

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.