Hydinge Bergslund 1 / Mjölby

Hästgård mellan Mantorp och Mjölby

Slutpris
3 355 000 kr
Boarea
94 kvm
Driftkostnad
19 830 kr/år
Rum
4 rum (2 sovrum)
Fastigh.bet
Mjölby Hydinge 5:4
Objekttyp
Hästgård
Inriktning
Fritid, Hästgård, Skog, Övrigt
Totalareal
15,4 ha
Såld
2017-06-22
Bostaden är såld!

Denna gård på Hydinge Bergslund såldes av oss 2017-06-22. Se alla våra försäljningar i Mjölby samt även på Hydinge Bergslund

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hydinge Bergslund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en liten hästgård med stor potential. Hydinge Bergslund ligger på en höjd med härlig utsikt över det Östgötska odlingslandskapet och omgärdat av både öppna vyer och av skyddande skog. Totalt är fastigheten på totalt ca 17 ha fördelat på 10 ha skog och resterande inägomark. Allt i ett skifte med bostadshuset centralt placerat i ägorna. Bostadshuset är ursprungligen uppfört vid förra sekelskiftet men med en tillbyggnad 2010. Interiören är en blandning av gammalt och nytt, där en del finns att slutföra på "nybygget". Den stora ladugården ger utrymme för utökning av stallplatser där det idag finns två bra boxar på logdelen samt ytterligare någon i den gamla kreatursdelen. Bra beteshagar i närheten av stallet, en med vindskydd för lösdrift.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn