Wadströmsgatan 14B

Wadströmsgatan 14B

Slutpris

1 600 000 kr


Söder— Norrköping

Wadströmsgatan 14B


Slutpris
1 600 000 kr

Söder— Norrköping

Charmig söderpärla om 2 rok!

Välkommen in till denna ljusa och stilrena tvårummare med balkong på populära och omtyckta Wadströmsgatan.

Insidan bjuder på en genomgående lägenhet med fönster i två väderstreck och högt i tak vilket ger lägenheten en härlig rymd samtidigt som man valt att renovera med en sober och tilltalade färgsättning. Ljust kök renoverat i tidstypisk stil samt med bevarade 40-talsdetaljer bland annat i form av originalträgolv. Vidare bjuder lägenheten på ett stort vardagsrum med ett fint ljusinsläpp samt utgång till balkong i söderläge och mot den lummiga innergården. Till sist finner vi ett helkaklat badrum med tvättmaskin, här finns allt man kan önska sig!

Här har man en låg månadsavgift om 2781:- med allt inkluderat så som all el, fiber, digitaltv, värme, bostadsrättstillägg och vatten!

BRF Fridtuna är en välskött förening med väldigt god ekonomi. Föreningen har gemensamhetsutrymmen så som Gym, relax och bastu samt övernattningsrum som man som bostadsrättsinnehavare kan nyttja. Till lägenheten följer även 2 förråd.

På Wadströmsgatan bor man med närhet till allt - Citypulsen med restauranger och butiker, Campus och Centralstationen är endast en kort promenad bort och endast ett stenkast bort finner ni Vasaparken med dess grönområden samt badhuset med gym.

Det här är en riktig pärla som måste upplevas, välkommen att anmäla ert intresse!


Boarea
52 kvm
Avgift
2 781 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-10-26

Mäklarhuset Norrköping

Denna lägenhet på Wadströmsgatan såldes av oss 2022-10-26. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Wadströmsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.