Emil Hedelius gata 110

Emil Hedelius gata 110

Slutpris

2 351 000 kr


Norrköping

Emil Hedelius gata 110


Slutpris
2 351 000 kr

Norrköping

Trevligt radhus i Klockaretorpet!

Varmt välkommen till detta trevliga radhus på Emil Hedelius gata 110!

Äntligen finns ett hörnläge på Emil Hedelius gata till salu. Här möts du av ett omhändertaget radhus med ett av områdets bästa lägen. Stor tomt och rymlig uteplats för att fånga solens alla timmar. Radhusets baksida är den sociala ytan under sommarhalvåret, man får gott om soltimmar men också ett privat läge då häcken täcker för det som eventuellt finns av insyn. Här kan du spendera sköna dagar och kvällar med dina nära och kära! Insidan erbjuder två dusch- och badrum samt fyra sovrum. Bostaden har ett trevligt kök, med delvis öppen planlösning mot det ljusa och öppna vardagsrummet. Tvättstugan ligger i anslutning till köket med en skjutdörr.

Detta radhus ligger i ett barn- och familjevänligt område med lekparker i närheten. Det är även tryggt och säkert för familjen då det är bilfria gårdar precis utanför och nära till förskolor och skolor. Här har du det perfekta huset för dig och familjen med goda kommunikationsmöjligheter med buss och spårvagn samt också närhet till grönområden och flera affärer.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
109 kvm
Driftkostnad
46 635 kr/år
Tomtarea
174 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2022-06-21

Mäklarhuset Norrköping

Denna villa på Emil Hedelius gata såldes av oss 2022-06-21. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Emil Hedelius gata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.