Reenstiernagatan 24

Reenstiernagatan 24

Slutpris

1 595 000 kr


Norrköping

Reenstiernagatan 24


Slutpris
1 595 000 kr

Norrköping

Ljus och modern lägenhet i populära Eneby

Varmt välkomna till Reenstiernagatan 24 och denna hemtrevliga lägenhet om 70 kvm med inglasad balkong!

Här ges nu chansen att förvärva en stor lägenhet på två och en halv rum som är i genomgående renoverat skick med naturligt ljusinsläpp från två väderstreck. Väl inne i lägenheten finner vi ett stort vardagsrum med goda sällskapsytor, stort sovrum med utrymme för större säng och garderober. Ett helkaklat duschrum i moderna kulörer med goda möjligheter att få in både tvättmaskin och torktumlare. Ett nyrenoverat kök med bänkskiva i kvartskomposit vilket ger en hög standard. Här finner ni även en inglasad balkong som förlänger säsongerna i både vår och höst.

Bostadsrättsföreningen Sandstugan är en välskött förening med god ekonomi. Här bor ni till en förmånlig avgift där mycket ingår. För endast 100 kr i månaden har ni dessutom tillgång till det nyrenoverade spat där ni finner flertalet bekvämligheter.

I Eneby bor ni ett lugnt kvarter med närhet till grönområden, med knappa 100 meter till Eneby Centrum som erbjuder mataffärer, apoteket, bibliotek och mycket mer. In till Norrköpings centrum tar ni er på några minuter med bil eller spårvagn där hållplatsen är endast ett stenkast ifrån lägenheten.

Varmt välkommen att anmäla ert intresse!


Boarea
70 kvm
Avgift
4 189 kr/mån
Rum
2,5 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-06-22

Mäklarhuset Norrköping

Denna lägenhet på Reenstiernagatan såldes av oss 2023-06-22. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Reenstiernagatan.

Boka värdering
Tobias Backman, ansvarig mäklare i Norrköping

Tobias Backman

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.