Luddingsbo Signalvaktarvägen 17

Luddingsbo Signalvaktarvägen 17

Slutpris

2 600 000 kr


Norrköping— Söderköping

Luddingsbo Signalvaktarvägen 17


Slutpris
2 600 000 kr

Norrköping— Söderköping

Fantastisk sjöutsikt i populära Luddingsbo!

Nu ges möjligheten att förvärva detta fritidshus med tillhörande strandtomt!

Här finner ni ett fantastiskt läge vid sjön Asplången där naturen runt omkring bjuder på otroliga vyer av både vatten och skog. På fastigheten finns idag ett mindre fritidshus fördelat på ett vardagsrum med öppen spis, sovrum och ett enklare kök. Utöver detta finns ett bastu/förrådshus nere vid strandkanten.

Detta passar både er som vill nyttja fastigheten som fritidsfastighet eller kanske bygga just ert drömhus. Goda möjligheter till både bad och bra fiske.

I barnvänliga Luddingsbo får ni det bästa av två världar, känslan av att vara på landet samtidigt som att Norrköping och Söderköping endast är 10 minuter bort. I området finns både förskola, badplats och några minuter bort finner ni även Söderköpings golfklubb.

Kommunalt VA samt fiber finns vid tomtgräns för anslutning. Anslutningsavgift för kommunalt VA är enligt samtal med kommunen 2021-06-10 betalt, det som tillkommer är installationskostnader för LPS pump/LPT station samt framdragning på egen tomt. För VA kontakta 0121-18610, för Bredband kontakta Ip-only.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren vid intresse!


Boarea
27 kvm
Driftkostnad
7 500 kr/år
Tomtarea
1 260 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2021-07-09

Mäklarhuset Norrköping

Denna fritidshus på Luddingsbo Signalvaktarvägen såldes av oss 2021-07-09. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Luddingsbo Signalvaktarvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.